Wie houdt van borsten?

Wie houdt van borsten?

Hallo, Mijn naam is Irma, ik ben een vrijgezelle vrouw en het is mij nog niet gelukt om een vaste partner te vinden. Soms denk ik dat dat er aan ligt dat ik zulke grote borsten heb. Het is net of mannen dat nu juist afschrikt. Misschien vind je dat vreemd omdat veel mannen beweren dat ze juist voor grote tieten gaan, maar mijn ervaring is anders. Daarom dit oproepje hier. Ik ben dus op zoek naar een echte grote borstenliefhebber die ook echt mijn grote memmen kan waarderen. Geloof mij in bed sta ik mijn mannetje, eh vrouwtje, en ben echt voor veel in zolang het maar niet extreem is. Verder wil ik ook graag nieuwe dingen uitproberen, maar dan wel met iemand waar er een klik mee is. Anders schrijf mee eens dan spreken we af en zien vanaf daar wel weer.

Wie houdt van borsten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *