Ik wil jou gehoorzamen en dienen

Ik wil jou gehoorzamen en dienen

Je weet dat Hij weer op je pad komt of is en als de tijd daar is Hij je bij de hand pakt. Als het goed voelt en Die klik er is dan zal ik mijn hand geven in vol vertrouwen. Als ik uiteindelijk ergens voor ga , ga ik er 100 procent voor . Voor minder ga ik niet meer. Het moet gewoon op alle fronten goed voelen, goed zijn bij aanvang, je moet wel vertrouwen in hebben en anders er niet aan beginnen. De tijd zal de rest leren. ik ben de moeite waard. ik ben nu niet echt opzoek maar je weet maar nooit. Het komt zoals het komt. Misschien is het toch de moeite waard om verder te lezen, maar voordat je eventueel verder leest even dit. ik ben een slavin die iets meer aandacht nodig heb dan een goedemorgen en welterusten en ik besta Ook in het weekend ;). ik ben ook getrouwd en Ja hij is van alles op de hoogte, anders kan ik het niet eens. Als het goed voelt, is kan en mag ik alles We gunnen elkaar dat. Maar ,!!! Zolang ik geen Dominante meester heb , geen eigendom ben mag en kan ik doen wat ik wil, wat ik denk wat goed is. ik volg mijn gevoel. De tijd leert het. 🙂 Een meester / slavin relatie is waar ik naar uit kijk. ik hoop te vinden een begripvolle Heerser en dominant van nature. Een meester die het verschil weet tussen Domineren en Commanderen BDSM maakt mij completer en mijn plekkie voelen geeft mij energie ik ben een sub die houd van Mind, Vernedering , Pijn, Dwang, Bondage, etc etc en natuurlijk ook lust. Maar lust van uit bovenstaande. Aandacht heb ik echt nodig, duidelijkheid ook. Contact is voor mij belangrijk al is het maar een goedemorgen of slaap lekker berichtje, dat is soms al heel wat gevraagd ;). Als dat al te veel gevraagd is ben ik het blijkbaar het niet waard of is er te weinig interessse in, voor mij. Hoe graag ik ook wil, hoe sterk Die klik ook is daar word ik onzeker van en voel me dan niet fijn. Het lukt me dan gewoon niet :(. ik heb zeker in het begin wat regelmaat in contact nodig, anders ga ik op een gegeven moment mijn eigen weg weer in als het contact te weinig is, dan verlies mijn s of ik wil of niet. Waar een wil is, is een weg. Alles begint in The Mind. ik volg mijn gevoel. Bij Die klik ben ik, kan ik zijn zegt men een totaal slavin. *Soms kom je Hem tegen, soms moet je elkaar weer laten gaan. Het is dan niet anders. Huilen, adem halen, genieten, denken aan de mooie momenten, glimlach, huilen maar je moet weer door.* ik neem alles mee en koester het. De tijd zal alles leren en brengen en ik heb de tijd. ik besta ook in het weekend 😉 en Jij.

Ik wil jou gehoorzamen en dienen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *