Heb jij wel oog voor mijn vrouwelijk schoon?

Heb jij wel oog voor mijn vrouwelijk schoon?

Soms hoor je, als vrouw in een relatie ga je echt niet meer naar andere mannen kijken… en als je seksuele gevoelens hebt, zijn die alleen aan je partner besteed. Maar als je man een groot deel van zijn vrije tijd besteed aan het vogel spotten, gaan je eigen interesses ook snel de andere kant op. In het begin vond ik het wel grappig, maar nu zit meneer echt uren in de natuur, met bepakking en al voor een vogeltje wat eens in de 10 jaar overvliegt. Het is nu mijn beurt om te ‘spotten’. Mannen die meer oog hebben voor het vrouwelijk schoon dan voor een saaie hobby….tenzij jouw hobby een seksueel tintje draagt. Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat ik een behoorlijk seksueel gefrustreerde vrouw ben. Maar geloof me, niets is minder waar. Ik verbaas mezelf dat ik het al zo lang heb volgehouden. Mijn beurt toch?
 

Heb jij wel oog voor mijn vrouwelijk schoon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *