Wil meer spanning buiten mijn huwelijk

Wil meer spanning buiten mijn huwelijk

Naast mijn huwelijk zoek ik eigenlijk de spanning weer op. Mijn man kan me niet meer geven wat ik nodig heb. Dus wel graag heel discreet houden, maar een hotel is zo genomen toch. Wat wil ik nu eigenlijk dan dat ik met regelmaat een lekker sexmaatje heb. Want dat is juist wat ik tekort kom maar ik hou niet van kinky hoor. Gewoon lekker rustig mag ook. Een keer lekker naar een bios gaan of gaan dansen vind ik ook niet erg maar dan wel stijldansen haha. Dat is wat ik leuk vind. Ja en wat we dan nog kunnen doen bespreken we nog wel toch? Als je maar netjes en schoon bent hoor. Want dat is wel een vereiste van me. Liefst ook met eigen vervoer.
 
 

Wil meer spanning buiten mijn huwelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *