Wil jij mij lekker hard aanpakken?

Wil jij mij lekker hard aanpakken?

Even kort over mij ik ben een onderdanige meid van 21 jaar en momenteel zonder eigenaar. Ja ik noem mijn vriend mijn eigenaar aangezien ik zeer onderdanig ben en graag opdrachten vervul voor mijn meester. Hoe je het ook noemen wilt eigenaar, meester of dominant als je je begrijpt wat ik bedoel zitten we op één lijn. Daarom mijn oproepje hier. Ik ben dus op zoek naar een dominante man in mijn leven die mij voornamelijk in bed domineert en mij de meest geile opdrachten laat vervullen. Het liefst ben je een wat oudere man met ervaring in dit spel. Maar als het klikt dan klikt het en kijk ik niet naar leeftijd of uiterlijk. Het enigste wat ik wil is dat je mij domineert!
Alstublieft alleen reageren als je hier ook echt voor gaat.

Wil jij mij lekker hard aanpakken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *