Wie is niet bang voor een gothic meisje?

Wie is niet bang voor een gothic meisje?

Hallo mannen! Ik ben Liselot een 23 jarige Gothic girl. Regelmatig bezoek dan ook gothic feesten. Ik werk in een tatoo shop waar ik over het algemeen de piercings voor mijn rekening neem. Tatoeages doe ik af en toe ook maar dan alleen de kleinere, piercen is meer mijn ding. Ik heb zelf ook verschillende piercings, ook op plaatsen waar het daglicht niet heel vaak komt. Ik ben eigenlijk op zoek naar mannen die het gothic niet kennen maar het graag eens zouden ontdekken. En dan met name op het geile vlak natuurlijk. Ik heb thuis speciaal een kamer ingericht hiervoor en wil je deze graag een keer laten zien. Of ik het allemaal exact volgens de gothic regels doe weet ik niet maar 1 ding weet ik wel. Het zal een belevenis voor je worden die niet gauw zult vergeten. Je hoeft er alleen maar voor open te staan en dan zorg ik voor de rest. Laat je snel iets van je horen.

Wie is niet bang voor een gothic meisje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *