Wie durf het met mij aan?

Wie durf het met mij aan?

Halllooooo!Welke frisse spannende jongen of man heeft zin om met mij eens wat anders te doen als dat laffe gedoe? Ik ben nu eindelijk 18 jaar en pak gelijk de kans om het wat ruimer te zoeken zeg maar. Dat missionarisstandje heb ik nu wel eens gezien. Er kan toch nog zoveel meer? Het lijkt me leuk om dat eens samen te gaan ontdekken. Ik hou er wel van om er een lekker spelletje van te maken. Ik zoek dus een leuke man die net als ik wat verder wil gaan als het gewone zeg maar. Spannende dingen wil uitproberen en er net als ik, tot op heden, nog maar geen genoeg van kan krijgen. Ik ben heel benieuwd naar jouw fantasien. Speeltjes of een rollespel sta ik zeker voor open. Jij ook?

Wie durf het met mij aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *