Spannende man gezocht

Spannende man gezocht

Hallo, ik ben Janine.En ik ben met mijn 31 jaar natuurlijk geen maagd meer.Maar wel van sterrenbeeld.Daarom vond ik het wel leuk om het in de titel te zetten, ik dacht dat valt vast wel op.Ik zoek een leuke goed uitziende en verzorgde man, tussen de 35 en 45 jaar.In de kapsalon kom ik wel mannen tegen, maar daar blijft het altijd bij een leuk praatje of een beetje geinen, maar iets serieus heeft er tot op heden niet bij gezeten.Door mijn werk in de kapsalon en het in mijn vrije tijd sieraden maken, houd ik weinig tijd over om te stappen.Daarom lijkt het mij wel handig om op deze manier in contact te komen met een leuke man.Wat dacht je er van, vind jij het wel leuk om met een maagd kennis te maken?Laat maar weten, ik wacht hier verwachtingsvol af.Janine

Spannende man gezocht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *