Rijpere dame zoekt sekscontact

Rijpere dame zoekt sekscontact

Mijn hele leven ben ik een brave huisvrouw geweest, die precies deed wat iedereen van haar verwachtte. En dat ben ik nu echt zat. Echt leven heb ik nooit gedaan, ik leefde voor mijn man en voor mijn kinderen. Die man is er inmiddels vandoor, dus alle moeite is wat dat betreft voor niets geweest. Mijn kinderen zijn pubers, die hun moeder ook niet meer ieder moment van de dag nodig hebben en ik wacht niet langer. Ik ga ook leven. Mijn beste jaren heb ik weg gegeven, maar ik tel toch nog wel een beetje mee? Er zijn toch wel mannen geïnteresseerd in vrouwen die geen 20 en strak meer zijn? Ik verwacht dat natuurlijk ook niet van jou, dus als je je je een beetje kunt vinden in wat ik schrijf, hoop ik dat wat van je te horen.

Rijpere dame zoekt sekscontact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *