Jonge meesteres zoekt slaaf

Jonge meesteres zoekt slaaf

Hallo, mijn naam is Anouk en ik ben een jonge meesteres die dit puur voor de hobby doet. Ik zoek geen minnaar, maar wel een vaste slaaf. Een man die mijn speeltje wil worden en met wie ik kan doen en laten wat ik wil. Ik ontvang je bij mij thuis waar je verschillende huishoudelijke klusjes voor mij moet doen terwijl je naakt bent. Zo ben je een hele avond van mij en langzamerhand onderwerp ik je meer en meer aan mijn lusten en kan ik doen en laten met je wat ik wil. Zo krijg je tepelklemmen op je tepels en misschien wel op je ballen. Je mag mijn laarzen kussen, maar je krijgt ook met de zweep. Als ik zin heb plas ik over je heen of in je mond. Meestal neuk ik je hard met mijn voorbindpik en verneder ik je verbaal. Ben je een goede slaaf geweest dan mag je mij likken, maar dat blijft altijd een verassing. Een keer in de zoveel tijd nodig ik een vriendin uit en pakken we je met ons beiden aan. Dit is puur een levensstijl van mij en ik doe dit niet commercieel. Ik zoek dan ook mannen die dit vol overgave aankunnen omdat ook voor hen dit als levensstijl geldt. Beginners zijn daarentegen zeer welkom.

Jonge meesteres zoekt slaaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *