Ik zoek een nieuwe inspiratiebron voor mijn fotografie

Ik zoek een nieuwe inspiratiebron voor mijn fotografie

Ik ben met de camera in mijn hand te wereld gekomen. Ik slaap nog net niet met mijn fotocamera in mijn hand . Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en hou zielsveel van de kinderen die ik met mijn man heb. Maar helaas zijn ze geen inspirerende bron meer voor mij. En eerlijk toegegeven vluchten mijn kinderen al met grote sprongen mijlen ver weg op het moment dat ze mamma met de camera zien aankomen. Snap het ergens ook wel. Maar aangezien ik mijn behoefte om te fotograferen toch niet kan bedwingen ga ik nu dus maar op zoek naar een nieuw foto subject. Een muze laat maar zeggen. Een waarschuwing als ik mijn camera op je richt doe ik dat met een bepaald beeld in mijn hoofd hiervoor kan naakt de noodzaak zijn. En soms laat ik me zo meeslepen dat het wel eens voor komt dat ik mijn muze ook de fysieke kunsten bij breng. Klinkt het interessant Mail me dan!! Wat verwacht ik van jou: Dat je niet bang bent voor je eigen lichaam en de verschillende belichtingen tijdens een presentatie hiervan. Verdere verwachtingen hangt van de inspiratie af die je me zal opleveren.

Ik zoek een nieuwe inspiratiebron voor mijn fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *