Ik wil van bil gaan!

Ik wil van bil gaan!

Jazeker heb ik wel bekijks op straat, daar ben ik mij wel bewust van, maar mannen spreken mij nooit aan en diegenen die dat wel doen kramen alleen maar onzin uit. Welk jammer want vorig jaar ben ik gescheiden en nu ik alweer een tijdje het huis voor mij alleen heb begint het mij echt te kriebelen en heb ik behoefte aan een geile kerel in de buurt met wie ik regelmatig leuke avonden kan meemaken. Gewoon een gezonde man die schoon op zichzelf is en ook nog eens graag beft. Ik hoop dat het niet teveel eisen zijn maar kan er nu eenmaal niets aandoen ik word graag gebeft. Natuurlijk pijp ik ook graag en slikken doe ik nog liever. Maar voor het zover is moet er eerst een klik zijn. Stuur eens een berichtje dan komen we er wel uit. Xx, Giselle

Ik wil van bil gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *