Ik wil een lekkere lul in mijn kutje

Ik wil een lekkere lul in mijn kutje

Hallo ik ben Celeste, ben inmiddels alweer 10 jaar gescheiden. En sindsdien heb ik geen lul meer in het echt gezien en laat staan in mijn kut. Ik werk op een boerderij. Heb een kind met down en mijn ander kind is aan het studeren. Ik ben dus altijd alleen, helaas. Ik wil dus gewoon een geile harde lul in mijn kutje. Ja ik ben niet de knapste maar betekent nog niet dat ik niet naar een lekkere lul snak en ik heel wild kan zijn tussen de lakens.
Lijkt me leuk om dus met jou tussen die lakens te liggen. Hoeft niet knap te zijn. Alleen een harde lul die je in mijn kut wilt porren. Ben wel van dat geile gedoe
Laat maar weten als jij dit ook wilt.
Groetjes geile Celeste

Ik wil een lekkere lul in mijn kutje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *