Ik ben altijd geil en aan het einde van de dag is mijn slipje altijd zeiknat.

Ik ben altijd geil en aan het einde van de dag is mijn slipje altijd zeiknat.

Ik ben volgens zeggen een lekkere stoot die graag diep gestoten wordt. Ik wind er geen doekjes om, ik sta al een paar maanden droog en ik ben gek aan het worden. Ik ben altijd geil en aan het einde van de dag is mijn slipje altijd zeiknat. Welke man gaat daar toch een keer wat aan doen? Een natte doos laat jij toch zeker niet aan je neus voorbij gaan? Waarom verder zoeken als een heerlijke vrouw zich graag op jou wil storten. Doe mij een lik van voor en van achter. Neuk mij door en ik zal jou laten genieten van al het lekkere wat ik bedenken.

Ik ben altijd geil en aan het einde van de dag is mijn slipje altijd zeiknat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *