Help jij mij uit de brand?

Help jij mij uit de brand?

Wat doe je als er geen lichamelijk contact meer aanwezig is in je huwelijk? Juist, dat moet het volgens mij wel samenvatten. Ik ga je de details besparen van deze gestrande relatie, mijn tegen persoon heeft er geen zin meer in, intimiteit is niet meer aan de orde, te oppervlakkige behoeftes vind hij. Het laat mij niet aan andere keuzes over, dan overspel in de liefde te plegen. Ik zoek een vaste sekspartner om samen na een vermoeiende werkdag elkaar mee te belonen. Want dat is ons meer dan verdiend! Het liefst overdag, wanneer het huis leeg en volop ter beschikking is. Mocht het toch niet uitkomen verzin ik wel een goede smoes en zoeken wij het elders op.

Help jij mij uit de brand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *