Heb jij een leuke afleiding voor mij?

Heb jij een leuke afleiding voor mij?

Als je op zoekt bent, klinkt dat in min oren zo wanhopig, maar dat ben ik allerminst.Ik heb best een goed leven, leuke baan, fijne collega’s. Niet allemaal, maar ja je kunt niet alles hebben. De decembermaand met de vele vrije dagen is weer aangebroken en dan heb je wel eens het gevoel, alleen is maar alleen en het is fijner met z’n twee. En misschien zijn er wel mannen, van mijn leeftijd of iets ouder of jonger, die deze zelfde gedachte hebben. En wat is er fijner om in deze koude tijd van het jaar wat warmte bij elkaar te zoeken. Op sexgebied ben ik voor veel in, behalve extreme en vieze sex, zoals P&P. Ben jij die man, stuur mij dan een berichtje en vertel iets over jezelf. Heb ik jouw interesse gewekt, dan kijk ik uit naar een berichtje van jou.Ik laat het hier voorlopig even bij. Ik hoop van jou te horen.
Lieve groet voor jou
 

Heb jij een leuke afleiding voor mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *